Gomorron

Sovit gott? själv sov jag väldigt tungt efter en ganska lång dag på stan. efter att jag kommit hem på kvällen satte jag mig först och klickade runt på internet och då kom jag in på en sida där man kunde läsa om grekiska gudar(?) läste lite snabbt om nån och fick veta att Afrodite inte var lyckligt gift ;) hon hade tydligen 5 älskare och typ 7 barn men inget av barnen var med hennes make. sen så klickade jag vidare och  kom in på yputube där det fanns klipp och trailers om en ny film som snart skulle komma, Percy Jackson and the Olympians: The lightning thief, verkade vara väldigt lik Harry Potter men inte magi utan gudar typ.



den skulle tydligen komma ut i februari nån gång. tror inte att jag kommer gå och se den på bio eftersom jag inte ens e ett jättefan av Harry Potter men jag har ju ändå lyckats se alla dom filmerna såå oddsen att jag nån gån ser den här med e ju ganska stora, så då e de ju bara att hoppas att den e någorlunda bra. Det fanns t.o.m. 4 trailers men alla var ganska lika men dom vill väl inte visa allt för mkt av filmen redan nu.

Trailer#1 http://www.youtube.com/watch?v=SGITXIELXXE

Trailer#2 http://www.youtube.com/watch?v=aQAj51WZzJc&annotation_id=annotation_383814&feature=iv

Trailer#3 http://www.youtube.com/watch?v=uk-dTvUQjzc&annotation_id=annotation_461942&feature=iv

Trailer#4 http://www.youtube.com/watch?v=iOH3bxknTyE&annotation_id=annotation_943714&feature=iv

Byeee

Stan med sara

Var på stan idag med sara, vi åt middag på subway och sen gick vi till blablabla och jag tog ett till hål i örat. Är lite smått öm där men inte mkt. sen gick vi på bio och såg it's complicated, den var faktiskt ganska kul speciellt vissa delar xD och sen var en av skådespelarna ganska snygg och det blir ju alltid lite roligare att kolla på bio då. det var också en sån där film som man faktiskt kan se en gång till, vissa kan man ju inte det eftersom alla hemligheter är avslöjade men det här var ju en komedi såå.



har lite lagom tränigsvärk nu från igår och min nacke gör också ont av nån anledning men lite ska man härda.

Myskväll

Sitter framsör tv:n nu med pappas dator i knäet och latar mig innan jag ska åka in till böle och se på film med familjen där. Jag stannade kvar i sävar idag över middan och åt plättar med pappa, tänkte också söka gymnasium men kom på att jag hade lämnat mitt lösenord i böle så det går ju inte än. men jag ska nog söka senare ikväll, men nu ska jag å pappa börja vandra iväg till Lotta för att åka in till böle.

byeee

Gym

Gym var ju faktiskt riktigt kul ju! Lätt att jag kommer gå dit igen nån gång, om jag får med mig nån vill säga. Man blev ju lite halvsliten nu på bilden men ändå tur att ha en pappa med en überdator jue ;) Och har äntligen fått fria sms igen!!! är hur lycklig som helst, man känner sig ju jättetråkig och helt okontaktbar när man inte har det, spec om man inte heller har nåra pengar xD har gått runt och varit pank i säkert tio dagar nu och det var inge kul alls. Men nu ska jag snart gå iväg med veronica till sara.



byeeee

Kaallt!

Sitter nu i källaren i Böle och de e skitkallt härnere men vad ska man göra om man inte har en egen bärbar dator utan bara en fet klump som inte går att flytta på!!! Ska fortsätta att renskriva min novell snart och nu gäller det ju att komma på ett namn till den, låg och funderade på det inatt och kunde inte somna. När jag ändå lyckats somna så vaknade jag igen klockan typ 3-halv 4 för att det ramlade en massa snö ifrån taket. Det e ju så sjukt mkt snö ute nu så de e nästan att det e överdrivet. Vill bara ha sommar igen så man kan sola å bada, och så ska vi ju med mamma å Pär till Mallorca. De e inte helt fel det, eller hur(?) Senare lär vi ju åka ner till sandby som vi har gjort varje sommar sen länge tillbaka och det brukar vara ganska kul, man får ju åka båt och de e ju så underbartt härligt! Asså jag ska börja ladda upp bilder å så men pappa har snott mitt minneskort från kameran så kan inte ta nåra bilder nu



Byeee

Gonatt

på er alla

Juice å macka

Sitter nu vid datorn (uppenbarligen) och ska skriva klart min novell som ska in på fredag. den e klar och jag bara hoppas att den ska vara tillräckligt bra för ett högt betyg, MVG(?) får väl se om hur mkt jag hinner ikväll men jag måste nog komma på ett namn med tyvärr och sånt kan ta extremt lång tid för mig. Brukar ha stora problem med sånt blir liksom aldrig nöjd med namnet jag väljer. Inte för att jag kanske e jättenöjd med novellen heller men om jag får ett MVG skiter jag i de xD borde kanske ha låtit Matilda läst den innan så hade hon kunnat säga vad hon tyckte om den eftersom hon brukar vara bra på sånna saker, men det e lite sent nu. Såg ganska nyss klart på Troja, en riktigt bra film om du frågar mig inte den bästa kanske men definitivt top 20. Har även en bläckprick på tummen som jag hela tiden tror e skräp och försöker borsta bort den xD men den vill verkligen inte försvinna... Men nu ska jag fokusera på novellen, byeeee

LEEDIG!!!

Onsdag å jag e ledig! :D kändes grymt härligt då väckarn ringde klockan 6 som vanligt men jag bara stängde av alarmet och somnade om till typ halv 11 då ida ringde och väckte mig...! Men det var lika bra det vi ska träffas inne i stan senare idag, kanske att anna följer med men vi får se hur det blir. Är ganska sliten idag men ska börja göra mig iordning senare, vill bara slappa just nu.

Byee!

Jaha...

...då blev man övertalad av många att jag måste skaffa blogg ;) pallar inte skriva så mkt ikväll men ska försöka vara aktiv ;) byeeeee

RSS 2.0